Archive for February, 2009

Majlis Aqiqah – Nur Qaireena Zahra

Entry kali ni lari sikit dari wedding. Kali ni majlis aqiqah puteri sulung Syahiran & Syima, Nur Qaireena Zahra (Baby Zahra). Sementara menunggu game Manchester United vs Inter Milan, aku curi masa sikit utk upload gambar majlis aqiqah ni. Maljis dijalankan sedehana tapi penuh meriah yang dihadiri dengan sanak saudara. Buaian Baby Zahra dihiasi dengan bunga-bunga, macam pelamin plak aku tengok 🙂 Thanks bro, sebab percaya kat aku utk merakamkan detik bersejarah anak ko ni. Ni first time aku shoot maljis aqiqah. So harapan seorang bapa kat aku sgt tinggi. Anyway sementara tunggu album siap, enjoy la gambar-gambar comel Baby Zahra ni dulu yer. Semoga korang akan dimurahkan rezeki dengan kehadiran Baby Zahra. Cheers!!

For more, click here

Nadzri Muhamad
Tel :: 017 396 7427
Email :: nadzri.muhamad@gmail.com
Photo stock :: http://www.flickr.com/photos/nazrey
YM :: nadzri_muhamad

Advertisements

Khairi & Elly

Entry kali ni aku follow Fairuz from Avicenna utk shoot wedding Khairi & Elly di Perbadanan Putrajya. 1st time shoot kat kat dewan ni. Majlis penuh meriah dengan tema hijau. Enjoy the pics!!!

For more click here

Photos for Avicenna

Nadzri Muhamad
Tel :: 017 396 7427
Email :: nadzri.muhamad@gmail.com
Photo stock :: http://www.flickr.com/photos/nazrey
YM :: nadzri_muhamad


Twitter

Error: Twitter did not respond. Please wait a few minutes and refresh this page.

Recent Comments

Be my friend

Muhammad Nadzri Muhamad's Facebook profile

Live Traffic Feed

Visitors

free counters

My Gear

My Flickr

nazrey. Get yours at bighugelabs.com/flickr