Archive for June, 2009

Maljis Perkahwinan – Man & Ayu dan Akim & Intan

Tanggal Jun 2009 adalah bulan yang paling sibuk dalam career photography aku.  Alhamdulillah semuanya berjalan lancar dan terima kasih yang tak terhingga pada Allah S.W.T kerana membuka pintu rezeki ku.  Banyak yang aku belajar sepanjang bulan Jun ni.  Pasal fotografi, majlis, kerenah tetamu, kerenah pengantin dll.  Tapi yang penting semuanya happy2 belaka.  Mestila happy kan, jadi Raja Sehari 🙂 Anyway, jutaan tahniah diucapkan kepada Man & Ayu dan adiknya, Akim & Intan, diatas majlis perkahwinan yg diadakan di Nilai. Alhamdulillah semua berjalan lancar dan nasib baik highway tak jem haritu (cuti sekolah).  Semoga jodoh korang berkekalan sehingga akhir hayat.  Terima diatas layanan istemewa korang.  Banyak betul makanan kami dapat 🙂 Salah dan silap pada haritu harap dimaafkan yer.  Enjoy the pics!!

For more pics, click here

Nadzri Muhamad
Tel :: 017 396 7427
Email :: nadzri.muhamad@gmail.com
Photo stock :: http://www.flickr.com/photos/nazrey
YM :: nadzri_muhamad

Advertisements

Engagement – Iwad & Manje

Tahniah Iwad & Manje dia atas majlis pertunagan korang yang berlangsung di Kajang.  Seronok aku shoot korang malam tu sebab family korang sangat cool dan ceria-ceria belaka 🙂 Terima kasih pada kakak Iwad sebab tapau makanan yang banyak kat kitaorang.  Sampai hari ni tak habis-habis lagi. Anyway, aku doakan semoga jodoh korang akan berkekalan sehingga akhir hayat.  Nanti kalau dah nak kawin, jgn lupa hire aku yer 🙂 Kalau ada salah dan silap pada malam tu, aku minta maaf. Enjoy the pics!!!

For more pics, click here

Nadzri Muhamad
Tel :: 017 396 7427
Email :: nadzri.muhamad@gmail.com
Photo stock :: http://www.flickr.com/photos/nazrey
YM :: nadzri_muhamad