Archive for the 'Travel' Category

Jogjakarta

Selamat sore 🙂 Entry kali ni lari sikit dari wedding. Berehat kejap dari edit gambar2 wedding.   Ni second honeymoon aku ke bumi Indonesia di Kepulauan Jawa, Jogjakarta.  Katanya Jogjakarta satu-satunya daerah yg masih ada Sultan dan sgt berpegang teguh pada ada istiadat kesultanan.  Masa aku pergi tu musim hujan (bulan 3) so x byk gmbr yg menarik sgt.  Anyway enjoy the pics 🙂

Nadzri Muhamad
Tel :: 017 396 7427
Email :: nadzri.muhamad@gmail.com
Photo stock :: http://www.flickr.com/photos/nazrey
YM :: nadzri_muhamad

Advertisements

Kuching, Sarawak 2009

Aku di Kuching!!! Aku bermastautin di Kuching selama seminggu disana.  Bukan sebab bercuti, tapi amanah yg telah digalaskan dibahu ku utk kerja 🙂 Aku diberitahu last minit utk ke Kuching sbb ofismate tak dapat pergi.  Kalau dapat tahu awal mesti dah bawak wife aku…uhuhuhu.  Takpe la Yang, kalau ada rezeki kita ke London…hehehe..amin.  Some shots yg aku amik disana.  Enjoy!! 🙂

For more click here

Nadzri Muhamad
Tel :: 017 396 7427
Email :: nadzri.muhamad@gmail.com
Photo stock :: http://www.flickr.com/photos/nazrey
YM :: nadzri_muhamad

Bali 2008

Klik sini utk melihat gambar menarik di Bali

Bali re-visit. Kali ni lawatan aku ke Bali lain dari yg sebelum ni.  Maklum la honeymoon la katakan 🙂 Byk tempt aku melawat.  So Enjoy the pics!!

Nadzri Muhamad
Tel :: 017 396 7427
Email :: nadzri.muhamad@gmail.com
Photo stock :: http://www.flickr.com/photos/nazrey
YM :: nadzri_muhamad