Archive for the 'Uncategorized' Category

DSC_8890 copy




DSC_8890 copy

Originally uploaded by nazrey

test

Advertisements

AKU DAH PINDAH!!

Aku dah berpindah ke alamat baru di http://nadzrimuhamad.com .  Terima kasih diatas segala sokongan anda selama ni dan berharap dapat terus bersama aku di http://nadzrimuhamad.com

Nadzri Muhamad
Tel :: 017 396 7427
Email :: admin@nadzrimuhamad.com
Photo stock :: http://www.flickr.com/photos/nazrey
YM :: nadzri_muhamad

Earth Hour 2009

 

62 countries including Malaysia have committed to participate in WWF’s Earth Hour in 2009. This will be the first time Malaysia officially takes part in Earth Hour and our Prime Minister, Dato’ Seri Abdullah bin Ahmad Badawi has indicated his support and endorsement of Malaysia’s participation. 

The campaign, which hopes to reach out to more than one billion people in 1000 cities around the world, encourage individuals, businesses and governments to switch off lights for just one hour on Saturday March 28, 2009 at 8:30pm to convey their support for action on climate change. Cities already committed to Earth Hour include Los Angeles, Las Vegas, London, Hong Kong, Sydney, Rome, Manila, Oslo, Cape Town, Warsaw, Lisbon, Singapore, Istanbul, Mexico City, Toronto, Dubai and Copenhagen.

2009 is a critical year in terms of the political decisions that will be made at global climate negotiations in December 2009. Earth Hour, aims to highlight the voice of the people of the world and represent a visual mandate for meaningful policy on climate change.

WWF

Will you participate?

VOTE EARTH

Majlis Aqiqah – Ayra Farisya

Jutaan tahniah diucapkan kepada pasangan Abou Fathil &  Jasmin diatas majlis aqiqah puteri sulung mereka yang sangat comel, Ayra Farisya.  Majlis diadakan dengan penuh meriah di Sungai Buluh yang dihadiri oleh sanak saudara dan rakan taulan. Seronok I shoot majlis you all hari tu. All your family members sangat sporting and layanan korang memang best.  Thanks for the sweet little gift.  My wife tanya mana you buat biskut tu.  Sebab dia nak buat untuk wedding adik dia.  Anyway enjoy the pics. Semoga lepas ni giliran I plak utk dapay baby yang comel macam Ayra. Amin.  Cheers!!!

For more, click here

Nadzri Muhamad
Tel :: 017 396 7427
Email :: nadzri.muhamad@gmail.com
Photo stock :: http://www.flickr.com/photos/nazrey
YM :: nadzri_muhamad

Thaipusam 2009, Batu Caves.

Hari ni aku dan wife aku akan bertolak ke Jogjakarta utk honeymoon buat kali ke-2 🙂 Sementara tunggu teksi ke LCCT, aku nak share gambar yg dah lama aku perap kat Flickr.  Sempena Thaipusam haritu, aku dan rakan aku, Rizal telah memberanikan diri ke Batu Caves buat pertama kalinya utk shoot Thaipusam.  First time shoot ni byk gak mende yg miss dan tak tau. Takut pon ada sbb tiba2 jer diaorang ni naik ‘sheikh’.  Anyway, enjoy la gmbr aku buat julung kalinya shoot Thaipusam di Batu Caves!  Enjoy 🙂

Nadzri Muhamad
Tel :: 017 396 7427
Email :: nadzri.muhamad@gmail.com
Photo stock :: http://www.flickr.com/photos/nazrey
YM :: nadzri_muhamad

Majlis Aqiqah – Nur Qaireena Zahra

Entry kali ni lari sikit dari wedding. Kali ni majlis aqiqah puteri sulung Syahiran & Syima, Nur Qaireena Zahra (Baby Zahra). Sementara menunggu game Manchester United vs Inter Milan, aku curi masa sikit utk upload gambar majlis aqiqah ni. Maljis dijalankan sedehana tapi penuh meriah yang dihadiri dengan sanak saudara. Buaian Baby Zahra dihiasi dengan bunga-bunga, macam pelamin plak aku tengok 🙂 Thanks bro, sebab percaya kat aku utk merakamkan detik bersejarah anak ko ni. Ni first time aku shoot maljis aqiqah. So harapan seorang bapa kat aku sgt tinggi. Anyway sementara tunggu album siap, enjoy la gambar-gambar comel Baby Zahra ni dulu yer. Semoga korang akan dimurahkan rezeki dengan kehadiran Baby Zahra. Cheers!!

For more, click here

Nadzri Muhamad
Tel :: 017 396 7427
Email :: nadzri.muhamad@gmail.com
Photo stock :: http://www.flickr.com/photos/nazrey
YM :: nadzri_muhamad