Archive for the 'Weddings' Category

Majlis Perkahwinan – Farid & Azila

Akhirnya, berjaya gak aku upload gambar wedding korang.  Sorry yer buat korang tertunggu2.  Bulan Jun & July ni agak busy buat aku sekeluarga.  Baru balik dari Moscow, melawat adik ipar aku convo disana dan persiapan utk perkahwinan dia bulan Ogos ni.  Kepada Farid & Azila, tahniah diucapkan diatas wedding korang yang selamat berlangsung di Sg. Buloh.  Terkejut aku bile dapat tahu yang wedding sebelah Azila dirakamkan oleh jurugambar tersohor dari Candidsyndrome, Moqh.  Panik jap, takut aku tak dapat ambil gambar dgn baik.  Alhamdulillah semuanya berjalan lancar.  Tahniah sekali lagi pada Farid & Azila.  Semoga jodoh korang kekal sehingga ke akhir hayat.  Sorry yer kalau ada salah dan silap sepanjang shoot majlis korang.  Enjoy the pics!! 🙂

For more pics, click here

Nadzri Muhamad
Tel :: 017 396 7427
Email :: nadzri.muhamad@gmail.com
Photo stock :: http://www.flickr.com/photos/nazrey
YM :: nadzri_muhamad

Advertisements

Majlis Perkahwinan – Nazim & Sherliza

Tahniah diucapkan pada Nazim & Sherliza diatas majlis perkahwinan mereka yang diadakan di MAEPS, Serdang.  Semoga jodoh korang kekal sehingga ke akhir hayat.  Sementara menunggu album siap, layan dulu gambar2 ni yer.  Enjoy 🙂

Click here for more pics

Nadzri Muhamad
Tel :: 017 396 7427
Email :: nadzri.muhamad@gmail.com
Photo stock :: http://www.flickr.com/photos/nazrey
YM :: nadzri_muhamad

Maljis Perkahwinan – Man & Ayu dan Akim & Intan

Tanggal Jun 2009 adalah bulan yang paling sibuk dalam career photography aku.  Alhamdulillah semuanya berjalan lancar dan terima kasih yang tak terhingga pada Allah S.W.T kerana membuka pintu rezeki ku.  Banyak yang aku belajar sepanjang bulan Jun ni.  Pasal fotografi, majlis, kerenah tetamu, kerenah pengantin dll.  Tapi yang penting semuanya happy2 belaka.  Mestila happy kan, jadi Raja Sehari 🙂 Anyway, jutaan tahniah diucapkan kepada Man & Ayu dan adiknya, Akim & Intan, diatas majlis perkahwinan yg diadakan di Nilai. Alhamdulillah semua berjalan lancar dan nasib baik highway tak jem haritu (cuti sekolah).  Semoga jodoh korang berkekalan sehingga akhir hayat.  Terima diatas layanan istemewa korang.  Banyak betul makanan kami dapat 🙂 Salah dan silap pada haritu harap dimaafkan yer.  Enjoy the pics!!

For more pics, click here

Nadzri Muhamad
Tel :: 017 396 7427
Email :: nadzri.muhamad@gmail.com
Photo stock :: http://www.flickr.com/photos/nazrey
YM :: nadzri_muhamad

Engagement – Iwad & Manje

Tahniah Iwad & Manje dia atas majlis pertunagan korang yang berlangsung di Kajang.  Seronok aku shoot korang malam tu sebab family korang sangat cool dan ceria-ceria belaka 🙂 Terima kasih pada kakak Iwad sebab tapau makanan yang banyak kat kitaorang.  Sampai hari ni tak habis-habis lagi. Anyway, aku doakan semoga jodoh korang akan berkekalan sehingga akhir hayat.  Nanti kalau dah nak kawin, jgn lupa hire aku yer 🙂 Kalau ada salah dan silap pada malam tu, aku minta maaf. Enjoy the pics!!!

For more pics, click here

Nadzri Muhamad
Tel :: 017 396 7427
Email :: nadzri.muhamad@gmail.com
Photo stock :: http://www.flickr.com/photos/nazrey
YM :: nadzri_muhamad

Sanding – Shaha & Intan

Continue reading ‘Sanding – Shaha & Intan’

Majlis Pernikahan – Shaha & Intan

\

Akhirnya, update juga blog aku ni 🙂 Sebulan lebih blog ni tak berusik. Entry kali dedikasikan khas kepada pasangan bahagia dari Subang Jaya & Putra Heights, Shaha & Intan kerana selamat diijab kabul pada 1 Mei 2009 lalu. Dengan sekali akad, Intan sah milik Shaha 🙂 Majlis berlangsung di Masjid Al-Munawarah Shah Alam, yang dihadiri sanak saudara dan rakan taulan. Tahniah diucapkan pada korang berdua. Semoga jodoh korang berkekalan sehingga akhir hayat. Enjoy dulu gambar majlis akad nikah sementara menunggu entry berikutnya. Tungguuuu 🙂

For more pics clicke here

Nadzri Muhamad
Tel :: 017 396 7427
Email :: nadzri.muhamad@gmail.com
Photo stock :: http://www.flickr.com/photos/nazrey
YM :: nadzri_muhamad

Majlis pertunangan – Naqi & Sara

Tahniah Naqi & Sara diatas majlis pertunangan korang yg selamat diadakan di TTDI.  Majlis diadakan dengan sederhana tapi penuh meriah yang dihadiri dengan sanak saudara.  Lama betul aku tak jumpa Naqi ni sebab skang dia dah bekerja di Ireland.  Tau-tau balik Malaysia dah nak bertunang.  Bagus la tu, kalau dah jodoh tak elok tunggu lama-lama.  Betul tak.  Semoga pertunangan korang akan dirahmati dan akan selamat diijab kabul pada tahun depan. Amin. Oh ye, semoga korang hire aku sebagai official photographer pada hari bahagia korang nanti.  Amin.  Hehehe. Enjoy the pics!!!!

For more, click here

Nadzri Muhamad
Tel :: 017 396 7427
Email :: nadzri.muhamad@gmail.com
Photo stock :: http://www.flickr.com/photos/nazrey
YM :: nadzri_muhamad