Archive Page 2

Sanding – Shaha & Intan

Continue reading ‘Sanding – Shaha & Intan’

Advertisements

Majlis Pernikahan – Shaha & Intan

\

Akhirnya, update juga blog aku ni 🙂 Sebulan lebih blog ni tak berusik. Entry kali dedikasikan khas kepada pasangan bahagia dari Subang Jaya & Putra Heights, Shaha & Intan kerana selamat diijab kabul pada 1 Mei 2009 lalu. Dengan sekali akad, Intan sah milik Shaha 🙂 Majlis berlangsung di Masjid Al-Munawarah Shah Alam, yang dihadiri sanak saudara dan rakan taulan. Tahniah diucapkan pada korang berdua. Semoga jodoh korang berkekalan sehingga akhir hayat. Enjoy dulu gambar majlis akad nikah sementara menunggu entry berikutnya. Tungguuuu 🙂

For more pics clicke here

Nadzri Muhamad
Tel :: 017 396 7427
Email :: nadzri.muhamad@gmail.com
Photo stock :: http://www.flickr.com/photos/nazrey
YM :: nadzri_muhamad

Majlis pertunangan – Naqi & Sara

Tahniah Naqi & Sara diatas majlis pertunangan korang yg selamat diadakan di TTDI.  Majlis diadakan dengan sederhana tapi penuh meriah yang dihadiri dengan sanak saudara.  Lama betul aku tak jumpa Naqi ni sebab skang dia dah bekerja di Ireland.  Tau-tau balik Malaysia dah nak bertunang.  Bagus la tu, kalau dah jodoh tak elok tunggu lama-lama.  Betul tak.  Semoga pertunangan korang akan dirahmati dan akan selamat diijab kabul pada tahun depan. Amin. Oh ye, semoga korang hire aku sebagai official photographer pada hari bahagia korang nanti.  Amin.  Hehehe. Enjoy the pics!!!!

For more, click here

Nadzri Muhamad
Tel :: 017 396 7427
Email :: nadzri.muhamad@gmail.com
Photo stock :: http://www.flickr.com/photos/nazrey
YM :: nadzri_muhamad

Pre-Wedding – Marliana & Norfadli

Entry kali ni berbeza dari entry-entry aku yg lain. Walaupun berkaitan dengan wedding, tp ni first time aku shoot pre-wed.  Thanks to Rizal sbb beri aku peluang utk tag dengan ko shoot pre-wed ni. Lokasi kami di salah satu taman di Shah Alam. Rupanya banyak gak taman-taman di Shah Alam yg menarik. Enjoy the pics!!!

For more, click here

Nadzri Muhamad
Tel :: 017 396 7427
Email :: nadzri.muhamad@gmail.com
Photo stock :: http://www.flickr.com/photos/nazrey
YM :: nadzri_muhamad

Earth Hour 2009

 

62 countries including Malaysia have committed to participate in WWF’s Earth Hour in 2009. This will be the first time Malaysia officially takes part in Earth Hour and our Prime Minister, Dato’ Seri Abdullah bin Ahmad Badawi has indicated his support and endorsement of Malaysia’s participation. 

The campaign, which hopes to reach out to more than one billion people in 1000 cities around the world, encourage individuals, businesses and governments to switch off lights for just one hour on Saturday March 28, 2009 at 8:30pm to convey their support for action on climate change. Cities already committed to Earth Hour include Los Angeles, Las Vegas, London, Hong Kong, Sydney, Rome, Manila, Oslo, Cape Town, Warsaw, Lisbon, Singapore, Istanbul, Mexico City, Toronto, Dubai and Copenhagen.

2009 is a critical year in terms of the political decisions that will be made at global climate negotiations in December 2009. Earth Hour, aims to highlight the voice of the people of the world and represent a visual mandate for meaningful policy on climate change.

WWF

Will you participate?

VOTE EARTH

Majlis Aqiqah – Ayra Farisya

Jutaan tahniah diucapkan kepada pasangan Abou Fathil &  Jasmin diatas majlis aqiqah puteri sulung mereka yang sangat comel, Ayra Farisya.  Majlis diadakan dengan penuh meriah di Sungai Buluh yang dihadiri oleh sanak saudara dan rakan taulan. Seronok I shoot majlis you all hari tu. All your family members sangat sporting and layanan korang memang best.  Thanks for the sweet little gift.  My wife tanya mana you buat biskut tu.  Sebab dia nak buat untuk wedding adik dia.  Anyway enjoy the pics. Semoga lepas ni giliran I plak utk dapay baby yang comel macam Ayra. Amin.  Cheers!!!

For more, click here

Nadzri Muhamad
Tel :: 017 396 7427
Email :: nadzri.muhamad@gmail.com
Photo stock :: http://www.flickr.com/photos/nazrey
YM :: nadzri_muhamad

Thaipusam 2009, Batu Caves.

Hari ni aku dan wife aku akan bertolak ke Jogjakarta utk honeymoon buat kali ke-2 🙂 Sementara tunggu teksi ke LCCT, aku nak share gambar yg dah lama aku perap kat Flickr.  Sempena Thaipusam haritu, aku dan rakan aku, Rizal telah memberanikan diri ke Batu Caves buat pertama kalinya utk shoot Thaipusam.  First time shoot ni byk gak mende yg miss dan tak tau. Takut pon ada sbb tiba2 jer diaorang ni naik ‘sheikh’.  Anyway, enjoy la gmbr aku buat julung kalinya shoot Thaipusam di Batu Caves!  Enjoy 🙂

Nadzri Muhamad
Tel :: 017 396 7427
Email :: nadzri.muhamad@gmail.com
Photo stock :: http://www.flickr.com/photos/nazrey
YM :: nadzri_muhamad


Twitter

Error: Twitter did not respond. Please wait a few minutes and refresh this page.

Recent Comments

Be my friend

Muhammad Nadzri Muhamad's Facebook profile

Live Traffic Feed

Visitors

free counters

My Gear

My Flickr

nazrey. Get yours at bighugelabs.com/flickr