Posts Tagged 'candid photography'

Majlis Perkahwinan – Farid & Azila

Akhirnya, berjaya gak aku upload gambar wedding korang.  Sorry yer buat korang tertunggu2.  Bulan Jun & July ni agak busy buat aku sekeluarga.  Baru balik dari Moscow, melawat adik ipar aku convo disana dan persiapan utk perkahwinan dia bulan Ogos ni.  Kepada Farid & Azila, tahniah diucapkan diatas wedding korang yang selamat berlangsung di Sg. Buloh.  Terkejut aku bile dapat tahu yang wedding sebelah Azila dirakamkan oleh jurugambar tersohor dari Candidsyndrome, Moqh.  Panik jap, takut aku tak dapat ambil gambar dgn baik.  Alhamdulillah semuanya berjalan lancar.  Tahniah sekali lagi pada Farid & Azila.  Semoga jodoh korang kekal sehingga ke akhir hayat.  Sorry yer kalau ada salah dan silap sepanjang shoot majlis korang.  Enjoy the pics!! 🙂

For more pics, click here

Nadzri Muhamad
Tel :: 017 396 7427
Email :: nadzri.muhamad@gmail.com
Photo stock :: http://www.flickr.com/photos/nazrey
YM :: nadzri_muhamad

Advertisements

Maljis Perkahwinan – Man & Ayu dan Akim & Intan

Tanggal Jun 2009 adalah bulan yang paling sibuk dalam career photography aku.  Alhamdulillah semuanya berjalan lancar dan terima kasih yang tak terhingga pada Allah S.W.T kerana membuka pintu rezeki ku.  Banyak yang aku belajar sepanjang bulan Jun ni.  Pasal fotografi, majlis, kerenah tetamu, kerenah pengantin dll.  Tapi yang penting semuanya happy2 belaka.  Mestila happy kan, jadi Raja Sehari 🙂 Anyway, jutaan tahniah diucapkan kepada Man & Ayu dan adiknya, Akim & Intan, diatas majlis perkahwinan yg diadakan di Nilai. Alhamdulillah semua berjalan lancar dan nasib baik highway tak jem haritu (cuti sekolah).  Semoga jodoh korang berkekalan sehingga akhir hayat.  Terima diatas layanan istemewa korang.  Banyak betul makanan kami dapat 🙂 Salah dan silap pada haritu harap dimaafkan yer.  Enjoy the pics!!

For more pics, click here

Nadzri Muhamad
Tel :: 017 396 7427
Email :: nadzri.muhamad@gmail.com
Photo stock :: http://www.flickr.com/photos/nazrey
YM :: nadzri_muhamad

Majlis Pernikahan – Shaha & Intan

\

Akhirnya, update juga blog aku ni 🙂 Sebulan lebih blog ni tak berusik. Entry kali dedikasikan khas kepada pasangan bahagia dari Subang Jaya & Putra Heights, Shaha & Intan kerana selamat diijab kabul pada 1 Mei 2009 lalu. Dengan sekali akad, Intan sah milik Shaha 🙂 Majlis berlangsung di Masjid Al-Munawarah Shah Alam, yang dihadiri sanak saudara dan rakan taulan. Tahniah diucapkan pada korang berdua. Semoga jodoh korang berkekalan sehingga akhir hayat. Enjoy dulu gambar majlis akad nikah sementara menunggu entry berikutnya. Tungguuuu 🙂

For more pics clicke here

Nadzri Muhamad
Tel :: 017 396 7427
Email :: nadzri.muhamad@gmail.com
Photo stock :: http://www.flickr.com/photos/nazrey
YM :: nadzri_muhamad

Thaipusam 2009, Batu Caves.

Hari ni aku dan wife aku akan bertolak ke Jogjakarta utk honeymoon buat kali ke-2 🙂 Sementara tunggu teksi ke LCCT, aku nak share gambar yg dah lama aku perap kat Flickr.  Sempena Thaipusam haritu, aku dan rakan aku, Rizal telah memberanikan diri ke Batu Caves buat pertama kalinya utk shoot Thaipusam.  First time shoot ni byk gak mende yg miss dan tak tau. Takut pon ada sbb tiba2 jer diaorang ni naik ‘sheikh’.  Anyway, enjoy la gmbr aku buat julung kalinya shoot Thaipusam di Batu Caves!  Enjoy 🙂

Nadzri Muhamad
Tel :: 017 396 7427
Email :: nadzri.muhamad@gmail.com
Photo stock :: http://www.flickr.com/photos/nazrey
YM :: nadzri_muhamad