Posts Tagged 'engagemant'

Engagement – Iwad & Manje

Tahniah Iwad & Manje dia atas majlis pertunagan korang yang berlangsung di Kajang. ┬áSeronok aku shoot korang malam tu sebab family korang sangat cool dan ceria-ceria belaka ­čÖé Terima kasih pada kakak Iwad sebab tapau makanan yang banyak kat kitaorang. ┬áSampai hari ni tak habis-habis lagi. Anyway, aku doakan semoga jodoh korang akan berkekalan sehingga akhir hayat. ┬áNanti kalau dah nak kawin, jgn lupa hire aku yer ­čÖé Kalau ada salah dan silap pada malam tu, aku minta maaf. Enjoy the pics!!!

For more pics, click here

Nadzri Muhamad
Tel :: 017 396 7427
Email :: nadzri.muhamad@gmail.com
Photo stock :: http://www.flickr.com/photos/nazrey
YM :: nadzri_muhamad

Advertisements