Posts Tagged 'iwad & manje'

Engagement – Iwad & Manje

Tahniah Iwad & Manje dia atas majlis pertunagan korang yang berlangsung di Kajang. ┬áSeronok aku shoot korang malam tu sebab family korang sangat cool dan ceria-ceria belaka ­čÖé Terima kasih pada kakak Iwad sebab tapau makanan yang banyak kat kitaorang. ┬áSampai hari ni tak habis-habis lagi. Anyway, aku doakan semoga jodoh korang akan berkekalan sehingga akhir hayat. ┬áNanti kalau dah nak kawin, jgn lupa hire aku yer ­čÖé Kalau ada salah dan silap pada malam tu, aku minta maaf. Enjoy the pics!!!

For more pics, click here

Nadzri Muhamad
Tel :: 017 396 7427
Email :: nadzri.muhamad@gmail.com
Photo stock :: http://www.flickr.com/photos/nazrey
YM :: nadzri_muhamad

Advertisements

Twitter

Error: Twitter did not respond. Please wait a few minutes and refresh this page.

Recent Comments

Be my friend

Muhammad Nadzri Muhamad's Facebook profile

Live Traffic Feed

Visitors

free counters

My Gear

My Flickr

nazrey. Get yours at bighugelabs.com/flickr