Posts Tagged 'nikon d80'

Maljis Perkahwinan – Man & Ayu dan Akim & Intan

Tanggal Jun 2009 adalah bulan yang paling sibuk dalam career photography aku.  Alhamdulillah semuanya berjalan lancar dan terima kasih yang tak terhingga pada Allah S.W.T kerana membuka pintu rezeki ku.  Banyak yang aku belajar sepanjang bulan Jun ni.  Pasal fotografi, majlis, kerenah tetamu, kerenah pengantin dll.  Tapi yang penting semuanya happy2 belaka.  Mestila happy kan, jadi Raja Sehari 🙂 Anyway, jutaan tahniah diucapkan kepada Man & Ayu dan adiknya, Akim & Intan, diatas majlis perkahwinan yg diadakan di Nilai. Alhamdulillah semua berjalan lancar dan nasib baik highway tak jem haritu (cuti sekolah).  Semoga jodoh korang berkekalan sehingga akhir hayat.  Terima diatas layanan istemewa korang.  Banyak betul makanan kami dapat 🙂 Salah dan silap pada haritu harap dimaafkan yer.  Enjoy the pics!!

For more pics, click here

Nadzri Muhamad
Tel :: 017 396 7427
Email :: nadzri.muhamad@gmail.com
Photo stock :: http://www.flickr.com/photos/nazrey
YM :: nadzri_muhamad

Advertisements

Sanding – Shaha & Intan

Continue reading ‘Sanding – Shaha & Intan’

Majlis Pernikahan – Shaha & Intan

\

Akhirnya, update juga blog aku ni 🙂 Sebulan lebih blog ni tak berusik. Entry kali dedikasikan khas kepada pasangan bahagia dari Subang Jaya & Putra Heights, Shaha & Intan kerana selamat diijab kabul pada 1 Mei 2009 lalu. Dengan sekali akad, Intan sah milik Shaha 🙂 Majlis berlangsung di Masjid Al-Munawarah Shah Alam, yang dihadiri sanak saudara dan rakan taulan. Tahniah diucapkan pada korang berdua. Semoga jodoh korang berkekalan sehingga akhir hayat. Enjoy dulu gambar majlis akad nikah sementara menunggu entry berikutnya. Tungguuuu 🙂

For more pics clicke here

Nadzri Muhamad
Tel :: 017 396 7427
Email :: nadzri.muhamad@gmail.com
Photo stock :: http://www.flickr.com/photos/nazrey
YM :: nadzri_muhamad

Majlis pertunangan – Naqi & Sara

Tahniah Naqi & Sara diatas majlis pertunangan korang yg selamat diadakan di TTDI.  Majlis diadakan dengan sederhana tapi penuh meriah yang dihadiri dengan sanak saudara.  Lama betul aku tak jumpa Naqi ni sebab skang dia dah bekerja di Ireland.  Tau-tau balik Malaysia dah nak bertunang.  Bagus la tu, kalau dah jodoh tak elok tunggu lama-lama.  Betul tak.  Semoga pertunangan korang akan dirahmati dan akan selamat diijab kabul pada tahun depan. Amin. Oh ye, semoga korang hire aku sebagai official photographer pada hari bahagia korang nanti.  Amin.  Hehehe. Enjoy the pics!!!!

For more, click here

Nadzri Muhamad
Tel :: 017 396 7427
Email :: nadzri.muhamad@gmail.com
Photo stock :: http://www.flickr.com/photos/nazrey
YM :: nadzri_muhamad

Majlis Aqiqah – Ayra Farisya

Jutaan tahniah diucapkan kepada pasangan Abou Fathil &  Jasmin diatas majlis aqiqah puteri sulung mereka yang sangat comel, Ayra Farisya.  Majlis diadakan dengan penuh meriah di Sungai Buluh yang dihadiri oleh sanak saudara dan rakan taulan. Seronok I shoot majlis you all hari tu. All your family members sangat sporting and layanan korang memang best.  Thanks for the sweet little gift.  My wife tanya mana you buat biskut tu.  Sebab dia nak buat untuk wedding adik dia.  Anyway enjoy the pics. Semoga lepas ni giliran I plak utk dapay baby yang comel macam Ayra. Amin.  Cheers!!!

For more, click here

Nadzri Muhamad
Tel :: 017 396 7427
Email :: nadzri.muhamad@gmail.com
Photo stock :: http://www.flickr.com/photos/nazrey
YM :: nadzri_muhamad

Thaipusam 2009, Batu Caves.

Hari ni aku dan wife aku akan bertolak ke Jogjakarta utk honeymoon buat kali ke-2 🙂 Sementara tunggu teksi ke LCCT, aku nak share gambar yg dah lama aku perap kat Flickr.  Sempena Thaipusam haritu, aku dan rakan aku, Rizal telah memberanikan diri ke Batu Caves buat pertama kalinya utk shoot Thaipusam.  First time shoot ni byk gak mende yg miss dan tak tau. Takut pon ada sbb tiba2 jer diaorang ni naik ‘sheikh’.  Anyway, enjoy la gmbr aku buat julung kalinya shoot Thaipusam di Batu Caves!  Enjoy 🙂

Nadzri Muhamad
Tel :: 017 396 7427
Email :: nadzri.muhamad@gmail.com
Photo stock :: http://www.flickr.com/photos/nazrey
YM :: nadzri_muhamad