Posts Tagged 'sg buloh'

Majlis Perkahwinan – Farid & Azila

Akhirnya, berjaya gak aku upload gambar wedding korang.  Sorry yer buat korang tertunggu2.  Bulan Jun & July ni agak busy buat aku sekeluarga.  Baru balik dari Moscow, melawat adik ipar aku convo disana dan persiapan utk perkahwinan dia bulan Ogos ni.  Kepada Farid & Azila, tahniah diucapkan diatas wedding korang yang selamat berlangsung di Sg. Buloh.  Terkejut aku bile dapat tahu yang wedding sebelah Azila dirakamkan oleh jurugambar tersohor dari Candidsyndrome, Moqh.  Panik jap, takut aku tak dapat ambil gambar dgn baik.  Alhamdulillah semuanya berjalan lancar.  Tahniah sekali lagi pada Farid & Azila.  Semoga jodoh korang kekal sehingga ke akhir hayat.  Sorry yer kalau ada salah dan silap sepanjang shoot majlis korang.  Enjoy the pics!! 🙂

For more pics, click here

Nadzri Muhamad
Tel :: 017 396 7427
Email :: nadzri.muhamad@gmail.com
Photo stock :: http://www.flickr.com/photos/nazrey
YM :: nadzri_muhamad

Advertisements

Majlis Aqiqah – Ayra Farisya

Jutaan tahniah diucapkan kepada pasangan Abou Fathil &  Jasmin diatas majlis aqiqah puteri sulung mereka yang sangat comel, Ayra Farisya.  Majlis diadakan dengan penuh meriah di Sungai Buluh yang dihadiri oleh sanak saudara dan rakan taulan. Seronok I shoot majlis you all hari tu. All your family members sangat sporting and layanan korang memang best.  Thanks for the sweet little gift.  My wife tanya mana you buat biskut tu.  Sebab dia nak buat untuk wedding adik dia.  Anyway enjoy the pics. Semoga lepas ni giliran I plak utk dapay baby yang comel macam Ayra. Amin.  Cheers!!!

For more, click here

Nadzri Muhamad
Tel :: 017 396 7427
Email :: nadzri.muhamad@gmail.com
Photo stock :: http://www.flickr.com/photos/nazrey
YM :: nadzri_muhamad